Fotos de sortides

S'ha acabat un curs i em venen al cap molt bons moments que hem pogut passar junts. Hem rigut, hem plorat, hem après i sobretot ens hem omplert de coneixements no només trets dels llibres sino de les experiències viscudes, per açò he recollit en imatges molts d'aquests moments que no oblidaré mai. Gràcies de cor. Bon estiu a tots!

Fotos sortides

dimarts, 2 de febrer de 2010

Presentació

Hola a tots i a totes!


Benvinguts a la finestra de cinquè. En aquest blog intentarem informar-vos de les activitats que anirem fent a la classe, així com dels diferents tallers i sortides que farem a l'escola.


La intenció de crear aquesta finestra no és altra que intentar establir una relació més directa amb les famílies i que pogueu accedir d'alguna manera a la realitat dels vostres fills.


Aquesta iniciativa ha sorgit pel simple fet que actualment les noves tecnologies són el mitjà més directe per poder comunicar-nos i volem aprofitar-ho.


Només esper que tingueu paciència perquè també som nous en aquest món dels blogs.


Intentarem anar omplint aquesta finestra el millor que sapiguem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TERMINOLOGIA DE MUNTANYA

Aquí teniu un diccionari audiovisual de la terminologia bàsica de les muntanyes. Aquests dies de festa podeu aprofitar per a gaudir del paisatge de la nostra illa i fer una excursió on descobrir aquests elements.