Fotos de sortides

S'ha acabat un curs i em venen al cap molt bons moments que hem pogut passar junts. Hem rigut, hem plorat, hem après i sobretot ens hem omplert de coneixements no només trets dels llibres sino de les experiències viscudes, per açò he recollit en imatges molts d'aquests moments que no oblidaré mai. Gràcies de cor. Bon estiu a tots!

Fotos sortides

divendres, 12 de febrer del 2010

Celebrant dijous de carnaval


El dijous dia 11 de febrer pel matí vam celebrar el Carnaval. Es dia no acompanyava però ens vam disfressar igual a l'escola. Els fiets i les fietes d'infantil i primària anaven de dálmatas, les mestres de Cruela de Ville i algun mestre anava disfressat de lladre.

La veritat és que ens ho vam passar bé però ens va faltar poder anar pel carrer a lluir les nostres disfresses les quals havíem fet amb tanta il·lusió.

Els materials que utilitzam cada any per a fer les disfresses són reciclats (bosses de fems, cartolines de colors, pintures...) i entre tots colaboram per a que tots els alumnes tenguin la seva disfressa.

Aquest any com a novetat vam muntar un taller on cada curs i cicle feia una part del vestit i els alumnes més grans (cinquè i sisè)ajudaven als més petits de primer i segon cicle de primària.

Pel capvespre es va fer una festa a l'escola. Els alumnes de 4t d'ESO ens van animar la tarda amb jocs, balls, representació d'un mag, venda de coques i begudes i cadascú de noltros es va disfressar del que volia. La festa va anar molt bé.

El dia va anar genial i esperam amb il·lusió poder celebrar el curs que ve el dia de carnaval tant a l'escola com pel carrer.

A veure si entre tots començam a pensar de què ens disfressarem l'any que ve.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TERMINOLOGIA DE MUNTANYA

Aquí teniu un diccionari audiovisual de la terminologia bàsica de les muntanyes. Aquests dies de festa podeu aprofitar per a gaudir del paisatge de la nostra illa i fer una excursió on descobrir aquests elements.