Fotos de sortides

S'ha acabat un curs i em venen al cap molt bons moments que hem pogut passar junts. Hem rigut, hem plorat, hem après i sobretot ens hem omplert de coneixements no només trets dels llibres sino de les experiències viscudes, per açò he recollit en imatges molts d'aquests moments que no oblidaré mai. Gràcies de cor. Bon estiu a tots!

Fotos sortides

diumenge, 21 de febrer de 2010

Es dia de sa Neu

Es dijous dia 11 de febrer i es vespre des 12 de febrer, els maonesos i maoneses vam poder disfrutar de sa neu, encara que fos per poca estona.Es divendres dematí quan ens vam aixecar tots varem poder contemplar un paisatge inoblidable per a la nostra vista. No esteim acostumats a veure fenòmens així a sa nostra illa i per açò el divendres a s'escola, tant els fiets i les fietes com els mestres varem poder disfrutar una estoneta del contacte amb sa neu.Quina xalada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TERMINOLOGIA DE MUNTANYA

Aquí teniu un diccionari audiovisual de la terminologia bàsica de les muntanyes. Aquests dies de festa podeu aprofitar per a gaudir del paisatge de la nostra illa i fer una excursió on descobrir aquests elements.