Fotos de sortides

S'ha acabat un curs i em venen al cap molt bons moments que hem pogut passar junts. Hem rigut, hem plorat, hem après i sobretot ens hem omplert de coneixements no només trets dels llibres sino de les experiències viscudes, per açò he recollit en imatges molts d'aquests moments que no oblidaré mai. Gràcies de cor. Bon estiu a tots!

Fotos sortides

dissabte, 10 d’abril de 2010

Taller d'aromes

El grup de cinquè vam realitzar una activitat organitzada pel GOB. Aquesta consistia en anar al centre de Recepció des Grau per a poder conèixer les diferents plantes autòctones de Menorca així com les possibilitats que ens donen aquestes plantes tant per fer perfums, cremes...

Després de poder veure les diferents plantes que ens dóna la nostra natura i de fer una gincana en petits grups, vam elaborar un perfum de lavanda i una crema de mans de camamil·la.

Els alumnes s'ho van passar d'allò més bé sobretot en el moment de poder elaborar ells mateixos tant la crema com el perfum.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TERMINOLOGIA DE MUNTANYA

Aquí teniu un diccionari audiovisual de la terminologia bàsica de les muntanyes. Aquests dies de festa podeu aprofitar per a gaudir del paisatge de la nostra illa i fer una excursió on descobrir aquests elements.